Het Weer in Las Vegas

Weten of het lekker weer wordt in Las Vegas? De komende dagen zijn de weersverwachtingen voor Las Vegas als volgt:

(de temperatuur staat klein onder de datum, het getal rechts is het ‘weercijfer’)

Weersverwachting
Las Vegas

Meer weer in Las Vegas


Klimaat
Las Vegas heeft een van de warmste klimaten van de Verenigde Staten. December en januari zijn nog frisse maanden, met een gemiddelde temperatuur van 7 °C, in de zomer verandert Vegas in een zinderende woestijnstad. Gemiddeld is het in juli 34 °C maar temperaturen kunnen makkelijk boven de 40 graden komen. De zomermaanden juni, juli, augustus zijn dan ook niet echt maanden waarop je veel buiten kunt en wil ondernemen.

Zorg als je naar buiten gaat, voor voldoende bescherming tegen de zon en neem ook altijd genoeg water mee om te drinken, zeker als je voor een tour bijvoorbeeld naar de Grand Canyon of Death Valley gaat. Maar ook een wandeling van een uurtje over the Strip kan je al behoorlijk opbreken. Alle hotels en casino’s is Las Vegas zijn voorzien van uitstekende airco’s. Wanneer je hier binnen bent voor een gokje, een middag winkelen of een diner, zul je niets merken van de warmte buiten.

Tip van Vegas.nl:
Wanneer je de vrijheid hebt om te gaan wanneer je wil, ga dan in de nazomer (half/eind september). Je hebt dan nog heerlijk weer om aan het zwembad te liggen, maar kunt in de ochtend en namiddag ook wat ondernemen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store