Vervoer van en naar het vliegveld in Las Vegas

Koop tickets nu
vervoer van vliegveld naar Las Vegas

Aangekomen in Las Vegas wilt u direct naar uw hotel. Vanaf het vliegveld rijdt er geen openbaar vervoer naar de hotels op de Strip of naar de hotels downtown. Of u nu door een limousine in stijl naar uw hotel gebracht wilt worden of juist lekker voordelig, alles is mogelijk zolang u dit vooraf boekt.

Boek uw transfer van luchthaven naar de Las Vegas Strip hier

Gedeelde kleine shuttlebussen

Zoals gezegd is er geen openbaar vervoer, maar er zijn wel maatschappijen met busjes die u naar alle hotels aan de Strip en downtown brengen. U kunt dit vooraf boeken zodat er een busje voor u klaar staat als u aankomt. U hoeft geen tijd aan te geven, omdat deze busjes 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar zijn. Mocht uw vlucht vertraagd zijn is het dus geen enkel probleem. Dit is ook de goedkoopste optie.  U boekt ook direct de terugreis zodat u voor de dag dat u teruggaat ook meteen vervoer heeft geregeld.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier

Grote privé shuttlebussen

Bent u met een grote groep? Dan zijn er een aantal opties voor grote privé shuttlebussen.

Boek uw privé shuttlebus transfer voor 14 personen hier

Boek uw privé shuttlebus transfer voor 24 personen hier

Boek uw privé shuttlebus transfer voor 27 personen hier

Limousine

Wilt u aankomen in Vegas en meteen voelen dat u in het paradijs bent beland, dan is dit jouw optie! Deze privé limousine services is geschikt voor max. 6 personen per limo. De chauffeur wacht u op bij de bagagehal met uw naam op een bordje. Hij helpt u de bagage naar de limousine te brengen waarna hij de champagne open maakt! Geheel in stijl brengt hij u dan naar uw hotel.

De kosten bedragen 167 euro ongeacht hoeveel mensen in de limo zitten. Let wel op dat er slechts beperkte ruimte voor bagage is. Mocht u met 6 personen komen en 6 grote koffers hebben dan kunt u wellicht beter 2 reserveringen maken.

Boek uw transfer met een limousine hier

U kunt ook een limousine voor de terugreis boeken. Op de terugreis zit er alleen geen champagne bij maar is daardoor ook de helft goedkoper!

Boek hier de limousine van hotel naar het vliegveld

limo in Las Vegas limo bij vliegveld in Las Vegas

Taxi

De laatste optie is om een taxi vanaf het vliegveld te nemen. De kosten voor een rit naar de hotels op de Strip liggen tussen de $25 en de $35. Als u een hotel in downtown Las Vegas heeft, dan moet u al snel aan $40-$55 denken. De taxi’s zijn buiten de terminal te krijgen.

Erics Tip: Ik raad u af om een taxi te nemen als u naar downtown moet (duur) of met 3 of meer personen bent. Omdat taxi’s vaak klein zijn moet u al snel 2 taxi’s wat een stuk duurder is dan de busjes.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: