Vervoer van en naar het vliegveld in Las Vegas

vervoer van vliegveld naar Las Vegas

Aangekomen in Las Vegas wil je direct naar je hotel. Vanaf het vliegveld rijdt er geen openbaar vervoer naar de hotels op de Strip of naar de hotels downtown. Of je nu door een limousine in stijl naar je hotel gebracht wilt worden of juist lekker voordelig, alles is mogelijk zolang je vooruit boekt.

De goedkope optie:
Zoals gezegd is er geen openbaar vervoer, maar er zijn wel maatschappijen met busjes die je naar alle hotels aan de strip EN downtown brengen. Je kunt dit vooraf boeken zodat er een busje voor je klaar staat als je aan komt. Je hoeft geen tijd aan te geven omdat deze busjes 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar zijn. Mocht je vlucht vertraagd zijn is het dus geen enkel probleem.

Dit is ook de goedkoopste optie. Voor slechts 10 euro per enkele reis brengen ze je naar elk hotel op de strip of voor 13 euro naar een hotel downtown. Je boekt ook direct de terugreis zodat jev voor de dag dat je teruggaat ook meteen vervoer hebt geregeld.

Boeken kan hier.

Vegas stijl!
Wil je aankomen in Vegas en meteen voelen dat je in het paradijs bent beland dan is dit jouw optie! Deze privé limousine services is geschikt voor max. 6 personen per limo. De chauffeur wacht je op bij de bagagehal met je naam op een bordje. Hij helpt je de bagage naar de limousine te brengen waarna hij de champagne open maakt! Geheel in stijl brengt hij je dan naar het hotel naar keuze.

limo in Las Vegas limo bij vliegveld in Las Vegas

De kosten bedragen 150 euro ongeacht hoeveel mensen in de limo zitten. Let wel op dat er slechts beperkte ruimte voor bagage is. Mocht u met 6 personen komen en 6 grote koffers hebben dan kunt u wellicht beter 2 reserveringen maken.

Boek hier deze geweldige ervaring

Je kunt ook een limousine voor de terugreis boeken. Op de terugreis zit er alleen geen champagne bij maar is daardoor ook de helft goedkoper!

Boek hier de limousine van je hotel naar het vliegveld

De vrijbuiter
De laatste optie is om een taxi vanaf het vliegveld te nemen. De kosten voor een rit naar de hotels op de strip liggen tussen de $25 en de $35. Als je een hotel in downtown Las Vegas hebt dan moet je al snel aan $40-$55 denken. De taxi’s zijn buiten de terminal te krijgen.

Tip van Vegas.nl:
Wij raden af om een taxi te nemen als je naar downtown moet (duur) of met 3 of meer personen bent. Omdat taxi’s vaak klein zijn moet je al snel 2 taxi’s wat een stuk duurder is dan de busjes.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store