Trouwen in Las Vegas

Je gaat samen met je geliefde naar Las Vegas? Wat is er mooier dan elkaar (opnieuw) het JA-woord geven?!

Elvis bruiloftTrouwen voor de lol
Las Vegas staat bekend om de vele wedding chapels, kleine ‘kappeletjes’ waar je snel getrouwd kunt zijn maar ook kunt kiezen voor een uitgebreidere ceremonie. Een aantal daarvan kun je ook al van tevoren online boeken. Handig, want zo weet je zeker dat je deze ervaring niet hoeft te missen. Zo is er bijvoorbeeld de Elvis Wedding, ideaal voor mensen die trouwen in Las Vegas gewoon een keertje meegemaakt willen hebben. Hierbij brengt Elvis de bruid naar het ‘altaar’ en zingt hij ook nog! Dit is op en top Vegas!

Andere populaire opties:
Las Vegas Wedding in de Wedding Chapel
Met additionele opties zoals een bos rozen en een tour met de limo.

Drive Through Wedding
Trouwen kan zo simpel zijn als het bestellen van een Cheeseburger!

Het kan ook romantischer..
Er zijn ook serieuzere opties, voor wie een uurtje wedding chapel te weinig is. Las Vegas is een stad die leeft als geen ander, met in elk hotel wel een toprestaurant en bovendien met fantastische natuur (zoals de Grand Canyon) in de omgeving. Ook voor een mooie romantische dag is Las Vegas dus geschikt! Hier hangt vaak wel een heel ander prijskaartje aan dan aan de eerder genoemde ‘Elvis wedding’.

Bekijk hier de mogelijkheden om te trouwen in Las Vegas

PS: Trouwen rechtsgeldig in Nederland?
Het huwelijk in Las Vegas kan rechtsgeldig zijn in Nederland; hier moet je echter wel het e.e.a. voor regelen. Kijk hier voor meer informatie over de rechtsgeldigheid van het huwelijk in Las Vegas

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store