Supermarkten in Las Vegas

Supermarkten in Las Vegas

Een verblijf in Las Vegas in fantastisch, maar natuurlijk zijn er ook (kleine) minpuntjes. Eén van die dingen is dat het lastig is om even snel eenvoudige dingen te kopen. Zo ben ik zelf ooit een uur op zoek geweest naar een deodorant en kwam ik uiteindelijk thuis met een deostick (niet wat ik wilde), voor $20,- gekocht bij een dure parfumerie.

Ook kan het irritant zijn dat als u even een flesje water wilt hebben, er geen stalletjes of iets dergelijks zijn en u dus al snel bent aangewezen op een flesje van $3-4 uit het hotel of een nog duurdere van de roomservice. Daarom een tip van Vegas.nl: er zitten op de Strip in Las Vegas twee supermarkten:

Wallgreens
De Wallgreens ligt tussen de Venetian en Palazzo, aan de straatkant van de Strip. Dit is een grote drogisterij maar heeft ook etenswaren zoals snacks en fruit, en drinken zoals water, frisdranken en bier. Dit is een zeer grote winkel met normale prijzen.

Seven Eleven
Aan de andere kant van de Strip -tussen de MGM Grand en de Planet Hollywood- zitten een aantal kleine winkeltjes, waaronder een McDonalds Seven Eleven. Deze is kleiner dan de hierboven genoemde Wallgreens maar ook hier kunt u de nodige dingen krijgen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store