Ricky Martin in Las Vegas tickets

Ricky Martin in Las Vegas Tickets

Bespaar op uw Ricky Martin in Las Vegas tickets door deze aan te schaffen, voordat u naar Las Vegas vertrekt. Het online bestellen van uw tickets is eenvoudig en veilig. Maak u klaar om een avondje te swingen, want wereldster Ricky Martin brengt zijn Latijns-Amerikaanse vibes tot leven in Vegas. Ricky Martin speelt in het Park Theater in het Monte Carlo Hotel.

Helaas is deze show afgelopen

Bekijk hier de andere shows

Livin’ La Vida Loca

Ricky Martin brengt zijn uitgebreide repertoire met zijn beste hits en nieuwe songs met veel passie ten gehore tijdens deze show. Met hits als “She Bangs”, “Private Emotion” en “Livin’ La Vida Loca” zal Ricky Martin u op verrassende wijze weten te entertainen. Deze Latijns-Amerikaanse sensatie zal u doen vergeten dat u in een theaterzaal in Las Vegas bent.

Menudo

In de jaren tachtig, kwam de Puerto Ricaan aangeslopen als een dief in de nacht en met zijn perfecte kapsel en zijn donkere ogen wist hij menig vrouwenharten te veroveren. Net als een goede wijn wordt hij alleen maar beter naarmate hij ouder wordt. De tijd dat Ricky Martin als achtjarig kindsterretje in de boyband Menudo speelde, heeft hij al lang achter zich gelaten, maar zijn carrière als wereldster staat nog steeds in vuur en vlam. Ricky Martin bracht 15 albums uit in meerdere talen en verkocht meer dan 85 miljoen albums met 95 platina platen en 40 gouden platen wereldwijd.

Ricky Martin Foundation

Ricky Martin heeft aangekondigd van elk verkocht ticket, 1 dollar te doneren aan de Ricky Martin Foundation. Deze stichting biedt constante hulp aan Puerto Rico na de aangerichte ravage door orkaan Maria. Daarnaast stelt de Ricky Martin Foundation mensenhandel aan de kaak.

Praktische informatie

  • Locatie: Park Theater in het Monte Carlo Resort and Casino aan de Las Vegas Strip
  • Het Park Theater heeft een capaciteit van 5.300 stoelen

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: