Paris hotel in Las Vegas

Paris hotel in Las Vegas

Boek direct een kamer in Paris of bekijk de kamerprijzen

Het Paris hotel in Las Vegas is gelegen op de wereldberoemde Strip. En zoals de naam al doet vermoeden, straalt het hotel de charme van de Franse hoofdstad uit. Je kan er onder andere replica’s van de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en La Fontaine des Mers bewonderen. Daarnaast vind je in het hotel ook Le Théâtre des Arts met 1200 zitplaatsen en aan de voorkant van het gebouw kun je zelfs het Louvre en het Paris Opera House herkennen.

 

Hotel
In 1997 gingen voor het eerst de deuren van het Paris hotel open, onder toeziend oog van de Franse actrice Catherine Deneuve en met spetterend vuurwerk van de nagemaakte Eiffeltoren. Het hotel staat op een stuk grond van maar liefst tien hectare, waar je gedurende je hele verblijf ondergedompeld wordt in die typische Franse sfeer. De kamers gaan van de goedkoopste “Luxury Guest Rooms” tot de iets minder betaalbare suites. Maar de absolute aanrader in dit hotel, zijn de “Red Rooms”. Deze sexy kamers zijn ideaal voor verliefde koppels dankzij het sensuele interieur, de marmeren badkamers en de hight-tech snufjes.

Arc de Triomphe in Paris Hotel in Las Vegas Paris Eiffeltoren Las Vegas

Entertainment
Naast een casino, waar een hotel op de Strip uiteraard niet zonder kan, kan men in het Paris hotel ook genieten van musicals zoals het award winnende Jersey Boys. En net als in het echte Parijs, beschikt het hotel ook over een bruisend nachtleven. De Chateau Nightclub & Gardens biedt een indrukwekkend interieur aan, vol prachtige kandelaars en gewelfde plafonds. Op het terras van de nachtclub werd een tuin ontworpen in typische Parijs-stijl, van waarop men een prachtig uitzicht heeft over de Strip.

Champagneliefhebbers kunnen dan weer terecht in “Napoleon’s”, een exclusieve lounge die meer dan honderd verschillende soorten champagne serveert. Voor een avondje cabaret tot slot, staat de Cabaret Lounge voor je ter beschikking. Hier worden traditionele cabaretavonden georganiseerd waarop verschillende bands populaire Engelstalige en Franstalige songs brengen.

hotel Paris in Las Vegas eetgelegenheid Paris hotel in Las Vegas

Gastronomie
Wie Frankrijk zegt, denkt meteen aan de op en top Franse gastronomie, en ook die is uiteraard mee naar het Paris hotel in Las Vegas verhuisd. In de luxebrasserie “Mon Ami Gabi” kun je bijvoorbeeld terecht voor warme brie, escargots (slakken), de befaamde crêpes en uiteraard ook een heerlijke steak met frieten. Het is overigens deze eetgelegenheid die zijn gasten voor het eerst buiten liet dineren op de Strip. Kies je liever voor een romantisch etentje, dan is het Eiffel Tower Restaurant de plek bij uitstek. Gelegen op elf verdiepingen boven de Strip, kun jer onder andere genieten van foie gras, en dat met een adembenemend uitzicht op de Strip.

Gasten die zich graag in de watten laten leggen, zitten in het Paris hotel zeker goed. In de Paris Spa by Manda kun je je laten verwennen dankzij verschillende soorten massages en kun je ook een bezoek brengen aan de sauna, de relaxatieruimte en het stoombad. Sportievelingen kunnen zich dan weer uitleven in het fitnesscentrum of in het zwembad op het dak van het hotel. Wie ook graag een stukje Parijs mee naar huis neemt, kan terecht op de Boulevard. Hier vindt men unieke souvenirwinkels, exclusieve accessoire-boetieks en wijnwinkels van topklasse.

Paris hotel zwembad in Las Vegas zwembad in Paris Hotel in Las Vegas

Vervoer vanaf de luchthaven
Als toerist zul je meestal via het McCarran International Airport aankomen in Las Vegas. Je kunt ter plekke een taxi of busje regelen, maar kunt ook van tevoren al voordelig het vervoer van het vliegveld naar het Paris hotel regelen (en weer terug)

Klik hier voor meer informatie over de kamerprijzen van Paris hotel of om direct online te boeken!

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store