Madame Tussauds Las Vegas

arrow-right-kleinKoop direct voordelig online kaartjes voor Madame Tussauds

De musea van Madame Tussauds zijn wereldwijd bekend dankzij de wassen beelden van allerlei beroemdheden. Je kan onder andere terecht in Amsterdam, Londen en New York, maar natuurlijk mag ook Las Vegas niet in dit rijtje ontbreken. Het Madame Tussauds museum in Las Vegas bevindt zich in het Venetian hotel, en is makkelijk bereikbaar vanuit de andere hotels op de Strip.

Wassen beelden
De wassen beelden van Madame Tussauds zien er zo echt uit, dat iedereen er wel eens mee op de foto wil. Op een oppervlakte van meer dan 2500 vierkante meter staan de beelden tentoongesteld volgens acht verschillende thema’s. Zo is er de “Hollywood room” waarin u onder andere Brad Pitt, Angelina Jolie en Will Smith tegen het lijf kan lopen. Maar ook muzikanten zijn in grote getale vertegenwoordigd, inclusief Tupac Shakur (2PAC) en Britney Spears.

Sportliefhebbers kunnen dan weer een kiekje nemen met Muhammed Ali of de imposante Shaquille O’Neal. Terugblikken op de Amerikaanse geschiedenis kan in de “Spirit of America room”, waar onder andere Abraham Lincoln en Martin Luther King opgesteld staan. Om regelmatige bezoekers van de nodige variatie te voorzien, worden de beelden ook af en toe verplaatst van het ene Madame Tussauds museum naar het andere.

Interactie
Naast foto’s nemen, kan je in Madame Tussauds Las Vegas ook terecht voor heel wat interactie. Zangtalenten kunnen bijvoorbeeld hun kunnen tonen aan niemand minder dan American Idol jurylid Simon Cowell op het “Sing for Simon” podium. Vrouwen die George Clooney wel zien zitten, moeten zeker naar “Marry Clooney”, waarin je in bruidsjurk met de knappe Hollywood-acteur naar het altaar mag lopen en zelfs de magische woorden “ja, ik wil!” mag uitspreken.

Als het net iets pikanter mag, is er ook nog “Hef: The Experience”, waarin je in een zijden pyjama of in een bunny-pakje van een heerlijk cocktail kan genieten met Playboy-baas Hugh Hefner. Sportliefhebbers kunnen een potje golfen met niemand minder dan Tiger Woods. Tover hier je beste swing tevoorschijn en je ontvangt een daverend applaus van het publiek. Is golf niet helemaal je ding, dan kan je ook de strijd aan gaan met Shaquille O’Neal in een potje basketbal.

Bezoekers die niet vies zijn van een beetje griezelen, kunnen tot slot terecht in de “Chamber of Horrors”. Je stapt hier binnen in een zwaar bewaakte gevangenis waarin de gedetineerden het hebben overgenomen van de bewakers, en zij zullen er alles aan doen om je de stuipen op het lijf te jagen. Durf jij dit aan?

Praktische info
Je kunt Madame Tussauds het hele jaar door bezoeken van tien uur ’s morgens tot tien uur ’s avonds. Om wachtrijen aan de kassa te vermijden, kun je online tickets bestellen zodat je bij aankomst meteen op de foto kan met je favoriete beroemdheid.

arrow-right-kleinVoor meer informatie en het kopen van tickets voor Madame Tussauds Las Vegas, klik hier!

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store