Lady Gaga in Las Vegas tickets

Koop tickets nu
Lady Gaga in Las Vegas Tickets

Koop uw Lady Gaga in Las Vegas tickets voordat u vertrekt. De show vindt plaats in het Park Theater in het Monte Carlo Hotel. Deze show zal uw bezoek aan Las Vegas nog onvergetelijker maken! Vanaf december 2018 zal de Amerikaanse superstar twee jaar lang de meest spectaculaire show van the Strip geven.

Helaas is deze show afgelopen

Bekijk hier de andere shows

Unieke show

Nadat Elvis, Frank Sinatra, Elton John, Liza Minnelli, Jennifer Lopez, the Backstreet Boys en Celine Dion haar onder andere voor gingen, komt nu ook de droom van Lady Gaga uit. Zeer vereerd onderdeel uit te maken van een historische rij van artiesten, creëert één van de bestverkochte artiesten aller tijden een show die zelfs voor Las Vegas uniek is. Ook u bent vast bekend met het fantastische talent van Lady Gaga, maar de passie, inzet en creativiteit waarmee zij deze reeks van shows zal vormgeven, zal ieders verwachting overtreffen!

Poker Face in Las Vegas

LadyGaga – die haar artiestennaam heeft ontleend aan het nummer Radio Ga Ga van Queen –  werd zo’n 10 jaar geleden wereldwijd bekend met hits als ‘Just Dance’ en ‘Paparazzi’. De megahit ‘Poker Face’, waarmee LadyGaga internationaal doorbrak, mag vanwege de toepasselijke naam van het liedje, zeker niet ontbreken aan haar show in Vegas.

Naast haar muzikale talent, werd Lady Gaga bekend door haar bijzondere manier van entertainen. Van brandende piano’s tot een outfit van dun gesneden rauw vlees, bij Lady Gaga weet u nooit wat u te wachten staat! Eén ding is zeker: u zult van het begin tot het eind gefascineerd zijn tijdens deze show vol oude en nieuwe songs. U krijgt de mooiste en de vreemdste outfits en kapsels te zien, zult meeswingen op de meest uiteenlopende danspassen en wie weet krijgt u de kans om een selfie te maken met Lady GaGa!

Little Monsters

Met miljoenen volgers op Facebook, Twitter en Instagram, behoort Lady Gaga tot één van de grootste bekendheden van Social Media. De koosnaam die zij hanteert voor de grote schare aan fans die zij in de loop der jaren voor zich gewonnen heeft, is Little Monsters. Bent u een Little Monster, of wilt u gewoon eens een avondje heerlijk genieten en zien hoe Little Monsters zich vermaken? Zorg dan dat u voordat u naar Las Vegas vliegt, uw tickets online bestelt om aanwezig te kunnen zijn bij deze uitzinnige show van Lady Gaga.

Praktische informatie

  • Locatie: Monte Carlo Hotel
  • U vindt het Park Theater op de etage waar ook het casino zich bevindt
  • Het Park Theater heeft een capaciteit van 5.300 stoelen
  • De shows vinden plaats vanaf december 2018

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: