Jennifer Lopez in Las Vegas tickets

U kunt uw Jennifer Lopez in Las Vegas tickets online kopen, voordat u naar Las Vegas vertrekt. Het online bestellen van uw tickets is eenvoudig en veilig. Bovendien heeft u geen stress om last-minute kaartjes te bemachtigen. Wereldster Jennifer Lopez zet het Zappos Theater in vuur en vlam met haar concertreeks Jennifer Lopez: ALL I HAVE, exclusief in het Planet Hollywood Hotel aan de Las Vegas Strip. Met een aaneenschakeling van vele genres, stijlen en de bijbehorende danspassen, levert J.Lo een show die net zo levendig en extravagant is als Las Vegas zelf.

Helaas is deze show afgelopen

Bekijk hier de andere shows

Let’s Get Loud

Tijdens de energieke, exclusieve show, brengt Jennifer zowel nieuwe songs als haar grootste hits ten gehore, zoals “On the Floor”, “Jenny from the Block” en “Let’s get Loud”. Met een vijfkoppige live-band, zestien dansers, extravagante kostuums en een unieke productie die ondersteund is door de meest geavanceerde technologie en special effects, krijgt het publiek de kans om J.Lo van zeer dichtbij te ontmoeten.

De verschillende facetten van het leven van de wereldster lopen naadloos in elkaar over in ALL I HAVE. Jennifer Lopez – de actrice, de zangeres, de popster – deze Las Vegas show schetst een werkelijke weergave van wie ze is, waar ze vandaan komt en welke richting zij op wil. Van explosieve dansnummers tot pure, persoonlijke momenten; Jennifer Lopez houdt u op het puntje van uw stoel tijdens deze onvergetelijke belevenis.

Queen of the Strip

De ALL I HAVE concertreeks in Las Vegas kreeg zeer goede kritieken vanwege J.Lo’s vakmanschap, de productie en haar zang- en danskwaliteiten, die volgens de recensies moeilijk te overtreffen zijn. Met deze prestatie wordt zij zelfs ‘the Queen of the Strip’ genoemd. De serie shows in Las Vegas, zal naar verwachting nog tot eind september 2018 doorlopen.

Praktische informatie

  • Locatie: Zappos Theater in het Planet Hollywood (de begane grond)
  • Capaciteit Zappos Theater: 7.000 stoelen
  • Het Planet Hollywood Hotel beschikt over een eigen parkeergarage

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: