Helikoptervluchten naar Grand Canyon

Koop tickets nu
helikoptervlucht Grand Canyon

Een helikoptervlucht naar Grand Canyon is een geweldig ervaring als u er de mogelijkheid voor heeft. Boek thuis alvast de helikoptervlucht zodat u van een plekje verzekerd bent en profiteer van de korting. Er zijn verschillende mogelijkheden voor helikoptertours naar/over de Grand Canyon.

Bekijk hier alle helikoptervluchten naar Grand Canyon

De Grand Canyon All American helikoptertour

Deze helikoptertour laat u in anderhalf uur tijd zowel de Grand Canyon als the Strip zien. Aanschouw de schoonheid van de Grand Canyon terwijl u over Lake Las Vegas, de Hoover Dam en Lake Las Vegas naar de West Rim vliegt. U kunt via een headset luisteren naar informatie over de Grand Canyon tijdens uw vlucht. Diep in de canyon landt u voor een champagnepicknick. Uw laatste vlucht biedt u een prachtig uitzicht over the Strip alvorens u per limousine weer terug naar uw hotel wordt gebracht.

Boek de Grand Canyon All American helikoptertour hier 

Grand Canyon helikoptertour helikoptertour Grand Canyon

De Grand Canyon 4-in-1 helikoptertour

Do you want to do it ALL? Kiest u dan voor deze 4-in-1 helikoptertour. Per limousine wordt u naar Las Vegas Airport gebracht, waar uw helikopter klaar staat voor uw vlucht van 45 minuten naar de West Rim van de Grand Canyon. U vliegt over de Nevada and Arizona Desert, Colorado River en Hoover Dam terwijl u middels uw koptelefoon wordt voorzien van commentaar. Bij de Colorado River aan de westrand, maakt u een boottocht van 15 minuten. Vanaf het Grand Canyon West Welcome Center heeft u 2,5 uur de tijd om de bovenkant van de Grand Canyon te aanschouwen, waar u tevens kunt kiezen voor een Skywalk met panoramisch uitzicht.

Boek de Grand Canyon 4-in-1 helikoptertour hier

Grand Canyon en de Colorado River Grand Canyon vanaf helikopter

Bekijk hier alle helikoptervluchten naar Grand Canyon