Helikoptervluchten Grand Canyon

helikoptervlucht Grand Canyon

Uit ervaring kunnen we zeggen: een helikoptervlucht naar de Grand Canyon is een absolute must do als u er de mogelijkheid voor heeft! Boek thuis alvast de helikoptervlucht zodat je van een plekje verzekerd bent en profiteer van de korting!

Er zijn verschillende mogelijkheden voor helikoptertours naar/over de Grand Canyon. Van al deze helikoptervluchten is de onderstaande het best gewaardeerd door de mensen die de tour gedaan hebben:

 

 

All American helikoptervlucht naar de Grand Canyon

Stap in de helikopter en bekijk Lake Las Vegas, Lake Mead en de Hooverdam vanuit de lucht. Even later land je in de Grand Canyon voor een Amerikaanse picknick met champagne! Het op deze manier ervaren van de Grand Canyon is echt overweldigend. Je geniet echt van het enorme gebergte en de rust die er heerst. Na de picknick vlieg je terug, waarbij ook nog de westkant van de Strip gepasseerd wordt. De hotels aan de Strip vanuit de lucht bekijken is een ervaring op zich. Uiteraard word je in stijl weer terug gebracht naar het hotel.

– Duur van de hele tour ongeveer 3,5 uur (de helikoptervlucht duurt 45 minuten, heen en weer terug)
– Maximaal 6 mensen in de helikopter
– Bespaar geld door online te boeken!

Klik hier voor meer informatie of om direct de helikoptervlucht te boeken!

Grand Canyon helikoptertour helikoptertour Grand Canyon

Andere populaire helikoptervluchten naar de Grand Canyon:

Ultieme 4-in-1 helikoptervlucht naar de Grand Canyon
4-in-1-helikopter-tourVoor de mensen die alles uit hun tour willen halen: deze geweldige tour is niet goedkoop maar biedt dan ook een dag vol belevenissen. Je wordt per limousine opgehaald bij je hotel, vliegt per helikopter van Las Vegas naar de Grand Canyon (een fantastische vlucht van 45 minuten), geniet van een boottocht op de Coloradorivier en bezoekt vervolgens de West Rim van de Grand Canyon. Optioneel heb je de keuze voor de Grand Canyon Skywalk, waarbij je een 360 graden panoramisch uitzicht hebt.

Luxe helikoptervlucht naar de Grand Canyon West Rim bij zonsondergang
luxe-helicoptervlucht-naar-de-grand-canyon-west-rim-bij-zonsondergang-in-las-vegas-39245Boek deze magische helikoptervlucht bij zonsondergang. Je geniet twee keer (van Las Vegas – Grand Canyon en weer terug) van een 45 minuten durende helikoptervlucht, landt in de Grand Canyon voor een champagnepicknick terwijl je naar de zonsondergang kijkt, en vliegt op de terugweg over de beroemde Las Vegas Strip. Dit kan wel eens een spectaculaire, maar romantische tour worden. Als je met het juiste gezelschap bent natuurlijk!

Grand Canyon West Rim Luxury Helicopter Tour
grand-canyon-west-rim-luxury-helicopter-tour-in-las-vegas-113518De goedkoopste helikoptertour naar de Grand Canyon van dit moment. Je wordt met een busje opgehaald bij je eigen hotel en stapt bij aankomst op het vliegveld de helikopter in voor een vlucht over de Hoover Dam, Lake Mead en Black Canyon voordat je de Coloradorivier en de Grand Canyon zelf vanuit de lucht ziet. Bij deze vlucht land je bij de Grand Canyon West Airport voor een tussenstop, waar je een half uurtje hebt om je benen te strekken en waar je ook souvenirs kunt kopen voor je weer terugvliegt naar Vegas.

Meer opties?
Wil je meer helikoptervluchten in Las Vegas en naar de Grand Canyon zien? Klik dan hier voor het overzicht. Bekijk ook onze pagina over de helikoptervluchten over Las Vegas zelf (en de wereldberoemde Strip).

Grand Canyon en de Colorado River Grand Canyon vanaf helikopter

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store