Goedkope hotels in Las Vegas

Voor we je vertellen welke hotels in Las Vegas ‘goedkoop’ zijn, eerst een paar tips:

1] De prijzen voor hotelkamers wisselen per dag. Een kamer in het weekend is vaak (een stuk) duurder dan dezelfde kamer op een doordeweekse dag. In de weekenden is het een stuk drukker in Las Vegas omdat dan ook veel Amerikanen een weekendje Las Vegas doen. Daarnaast zijn de prijzen ook hoger als er bijvoorbeeld een heel groot congres in de stad, of in het hotel zelf, is.

2] Er zijn absoluut goedkope hotels te vinden in Las Vegas, maar onze mening is wel dat de locatie van het hotel voor een groot deel bepaalt hoe je Las Vegas zult ervaren. Wij adviseren daarom eigenlijk altijd een hotel aan of dichtbij The Strip te nemen. De prijzen van de hotels hier lopen behoorlijk uiteen, maar over het algemeen liggen de prijzen van luxe hotelkamers lager dan in andere grote steden, zoals New York.

3] Ben je een fervent speler, bijvoorbeeld van roulette of poker, vraag dan eens bij het hotel of er speciale rates (tarieven) zijn. Veel hotels hebben een speciaal tarief voor mensen die bijvoorbeeld minimaal 6 uur per week pokeren. Wanneer je in een casino speelt, is het sowieso aan te raden -gratis- lid te worden van de Rewards Club / Players Club. Je krijgt dan vaak korting op de hotelkamer, afhankelijk van hoeveel je speelt (hoe lang en welke limieten), maar ook gratis speeltegoed.

Tot slot nog een belangrijke tip: Vergeet de $ 20,- trick niet. Absoluut de grootste aanrader om voor de beste prijs/kwaliteit verhouding te gaan.

Goedkope hotels op/nabij The Strip:

Sorry, no posts were found

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store