Goedkope hotels in Las Vegas

Er zijn absoluut goedkope hotels in Las Vegas te vinden, maar mijn mening is wel dat de locatie van het hotel voor een groot deel bepaalt hoe u Las Vegas zult ervaren. Ik adviseer daarom eigenlijk altijd een hotel aan of dichtbij The Strip te nemen. De prijzen van de hotels hier lopen behoorlijk uiteen. Over het algemeen liggen de prijzen van luxe hotelkamers lager dan in andere grote steden, zoals New York. Hieronder de belangrijkste tips om een hotel uit te zoeken.

Weekend vs. doordeweeks

De prijzen voor hotelkamers wisselen per dag. Een kamer in het weekend is vaak (een stuk) duurder dan dezelfde kamer op een doordeweekse dag. In de weekenden is het een stuk drukker in Las Vegas omdat dan ook veel Amerikanen een weekendje Las Vegas doen. Daarnaast zijn de prijzen ook hoger als er bijvoorbeeld een heel groot congres in de stad, of in het hotel zelf, is.

Korting op hotelkamer in Las Vegas

Bent u een fervent speler, bijvoorbeeld van roulette of poker, vraag dan eens bij het hotel of er speciale rates (tarieven) zijn. Veel hotels hebben een speciaal tarief voor mensen die bijvoorbeeld minimaal 6 uur per week pokeren. Wanneer u in een casino speelt, is het sowieso aan te raden gratis lid te worden van de Rewards Club / Players Club. U krijgt dan vaak korting op de hotelkamer, afhankelijk van hoeveel u speelt (hoe lang en welke limieten), maar ook gratis speeltegoed.

Tot slot nog een belangrijke tip: Vergeet de $ 20,- trick niet. Absoluut de grootste aanrader om voor de beste prijs/kwaliteit verhouding te gaan.

Goedkope hotels op/nabij The Strip

Flamingo hotel in Las Vegas

Het Flamingo Hotel in Las Vegas is misschien niet het mooiste en meest luxueuze hotel van de Strip, maar men kan er wel terecht in betaalbare, en toch comfortabele kamers….

Lees meer

Circus Circus hotel Las Vegas

In het Circus Circus hotel in Las Vegas zijn kinderen koning. Met circusacts, een Looney Tunes-expositie en zelfs een heus indoor pretpark, is dit het hotel bij uitstek geschikt voor…

Lees meer