Elton John in Las Vegas tickets

Elton John in Las Vegas tickets

U kunt op uw Elton John in Las Vegas tickets besparen, door deze te bestellen voordat u op reis gaat. Het online bestellen van uw tickets is eenvoudig en veilig. De wereldberoemde zanger, songwriter en performer neemt het podium over in zijn show The Million Dollar Piano. Bereid u voor op een avond dansen en meezingen op de rockers meest geliefde favorieten in het Colosseum at Caesars Palace.

Helaas is deze show afgelopen

Bekijk hier de andere shows

Elton John in Las Vegas en zijn Million Dollar Piano

In de show The Million Dollar Piano, staat Elton John’s piano centraal. Gekenmerkt door 68 LED Yamaha videoschermen, vullen de beelden de performance van Elton John perfect aan. De piano, genaamd Blossom, weegt bijna 1.500 kilo en werd in vier jaar tijd gebouwd. Terwijl de piano het podium domineert, is het ontwerp van de omringende set ook zeer indrukwekkend. U krijgt een unieke productie met verbluffende, visuele effecten te zien tijdens deze Las Vegas show.

I’m Still Standing

In de afgelopen vijf decennia, heeft Elton John één van de meest succesvolle muziekcarrières allertijden opgebouwd. Hij is één van de bestverkochte solo artiesten met 25 platina en 35 gouden albums, 29 opeenvolgende Top 40 hits en wereldwijd meer dan 250 miljoen verkochte platen. Hits als “Rocket Man”, “I’m Still Standing” en “Don’t Let the Sun” go Down on Me”, zullen dan ook zeker niet ontbreken aan de setlist.

Praktische informatie

  • Locatie: The Colosseum at Caesars Palace aan de Las Vegas Strip
  • Het theater biedt plaats aan 4.100 bezoekers
Voor of na de show, kunt u een cocktail gaan drinken in Fizz, gelegen naast het Colosseum. Elton John’s partner David Furnish, is mede eigenaar van deze champagne bar. U kunt hier kunstwerken bewonderen uit de persoonlijke collectie van Elton John en David Furnish, terwijl u van uw drankje geniet.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: