Cirque du Soleil Zumanity tickets

Koop tickets nu
show_zumanity

U kunt makkelijk aan uw Cirque du Soleil Zumanity tickets komen voordat u naar Las Vegas gaat. Bestel uw theatertickets online, om tijd en geld te besparen. Bent u op zoek naar een spannende Las Vegas ervaring? Ga dan naar Zumanity in het New York-New York Hotel. Zumanity is de sensuele kant van het wereldberoemde Cirque du Soleil.

Koop hier uw Cirque du Soleil Zumanity tickets

Zumanity, een 18+ show

Zumanity is de eerste 18+ show van Cirque du Soleil en komt voort uit een verlangen van de makers van Cirque du Soleil om eens iets gewaagders te doen. De show vertelt het verhaal van vrijheid, natuurlijke schoonheid en diversiteit. Dit concept komt terug in de ruim 45 artiesten, die komen in verschillende maten, leeftijden en kleuren. Laat u door hostess Edie, een bekende drag queen uit Las Vegas, meenemen langs sensuele acrobatiek en ondeugende humor.

Cirque du Soleil Zumanity tickets Zumanity Cirque du Soleil in Las Vegas

Sensuele spectaculaire stunts

Alhoewel de show gericht is op de sensuele kant, zijn ook de spectaculaire stunts, die u van Cirque du Soleil gewend bent, aanwezig in Zumanity. De sensualiteit van Zumanity wordt nog eens versterkt door de extravagante kostuums, de prachtige make-up en de professionele licht- en geluidseffecten. De Franse designer Thierry Mugler ontwierp de kostuums voor Zumanity, gemaakt van bont, veren, leer, kant en korsetten. Deels burlesk en deels cabaret, maar vooral heel verleidelijk. Zumanity is een avond om nooit te vergeten!

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is 18 jaar
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: New York-New York Hotel

 

Koop hier uw kaartjes voor Cirque du Soleil Zumanity

Wilt u liever naar een ander Cirque du Soleil show? 

Zumanity Cirque du Soleil Cirque du Soleil Zumanity in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: