Cirque du Soleil Zarkana tickets

Zarkana

Bespaar op uw Zarkana tickets door ze te kopen voordat u naar Las Vegas gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. In Zarkana komen acrobatiek, rock en circusacts samen in een surrealistische sfeer, waarin soms ook het absurde wordt opgezocht. In deze fantasiewereld is niks te gek en ziet u de ene wonderbaarlijke act na de andere. Van spectaculaire trapezeacts tot een betoverende zandkunstenaar, dit is een echte avond uit. De show is te zien in het theater van het ARIA Hotel and Casino.

De show is helaas afgelopen

Bekijk hier de andere shows

Zark en zijn verlaten circus

De hoofdpersoon van deze show is Zark, de ringmaster (spreekstalmeester) van het buitengewone circus. Hij is zijn buitengewone krachten verloren in het verlaten theater. In een show waar muziek en acrobatiek een hoofdrol spelen, wordt u als kijker meegenomen in de zoektocht van Zark.

Zarkana is een visueel verbluffend, acrobatisch spektakel. Geef u over aan deze betoverende extravaganza, dat het onmogelijke trotseert en u bij vlagen ademloos zal achterlaten. Chaos en gekte maken in deze muzikale voorstelling plaats voor feest en liefde.

Zarkana Tarantula Cirque du Soleil Zarkana do Cirque du Soleil in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: