Cirque du Soleil Love

show_love

arrow-right-kleinKoop direct voordelig online kaartjes voor de Cirque du Soleil Love (The Beatles)

Sinds 2006 is ‘Love’ al een vast onderdeel van het Cirque du Soleil theaterspektakel. In het theater van The Mirage, een hotel en casino in Las Vegas barst het entertainment los in de sfeer van de Beatles muziek. Zowel oude klassiekers als minder bekende liedjes komen voor in de show en er worden slechts originele opnames gebruikt van de Beatles.

De muziek van de Beatles is tijdloos en komt weer tot leven door de ongeveer zestig jonge en energieke acteurs. Op een wonderbaarlijk toneel met allerlei audio en visuele effecten komt de muziek van de Beatles tot recht door dans, toneel, kleur en attributen. Als publiek weet je haast niet waar je kijken moet wanneer de acteurs het toneel overnemen. Het schitterende spektakel van Cirque du Soleil Love moet je meegemaakt hebben.

Buitengewone Stunts

De acrobatiek en de sportieve bewegingen van de acteurs en acrobaten zijn verbluffend. Ze springen en hangen van hier naar daar en alles op de maat van de prachtige Beatles muziek. Circque du Soleil Love brengt een ervaring naar boven die haast niet te beschrijven is. Het is heerlijk om de muziek van de Beatles weer terug te horen. Ook voor diegene die geen Beatles fan is, die kan ontzettend genieten van het samenspel tussen acteurs en acrobaten en de muziek. Alles is zo perfect op elkaar afgestemd wat het wonderbaarlijk maakt om het Cirque du Soleil Love te bekijken.

Als je dus houdt van dans, acrobatiek, visuele effecten en een muziek die daar perfect bij past? Dan is de Love show niet te missen. Dominic Champagne, de directeur van de show, noemt het spektakel een rock ‘n’ roll gedicht. De gehele geschiedenis van de Beatles muziek wordt doorlopen via ongeveer dertig nummers. Ook komen politieke toestanden en trends uit de jaren zestig.

Beatles LOVE in Las Vegas Beatles LOVE Cirque du Soleil

Love is begonnen als een samenwerking tussen Guy LaLiberté van Cirque du Soleil en Beatle George Harrison. Toen Harrison echter overleed hebben de oude bandleden en zijn familieleden ervoor gekozen de show toch tot leven te brengen. Zo is de visie van Harrison door de muziekkeuze van de familie en bandleden toch nog naar voren gekomen in de prachtige show van Cirque du Soleil Love.

Klassiekers van The Beatles

Er komen vele bekende hits naar voren in de Love show, maar er zullen niet alleen de meest populaire hits van de Beatles te horen zijn. Zo begint de show met één van hun laatste nummers, ‘Get Back’, op hun afscheidsconcert en flitst het spektakel daarna terug naar de tijd waarin zij nog kinderen waren.

Naast de wonderbaarlijke show is zelfs het theater een spektakel. Met zitplekken voor 2000 man, draaiende stoelen en een theater waarop eigenlijk alles wel kan gebeuren kom je ogen tekort. Met 6341 geluidsboxen in het gebouw kom je tot een onvergetelijke beleving van geluid en theater. Zo zitten er twee boxen in je eigen stoel en is er een box te vinden in de stoel voor je. Bij Love is het geluid dicht bij je en komt de show pas echt tot leven. Voor de visuele effecten zijn vele grote schermen op en achter het podium geplaatst. Zo zijn er 28 beamers die ervoor zorgen dat ook de visuele effecten perfect naar voren komen.

De show Love komt niet alleen neer op de muziek van de Beatles en acrobatische kunstjes. De makers en bedenkers van de show hebben ook gekozen voor dans uit deze tijd. Zo zul je ook street- en breakdance tegenkomen en worden er extreme sporten uitgeoefend. Zo krijgt Cirque du Soleil Love een mix van historie en het heden en is het een beleving voor iedere kijker.

arrow-right-kleinVoor meer info en het online kopen van tickets voor Cirque du Soleil Love, klik hier!

 

Cirque du Soleil Beatles LOVE LOVE Beatles in Las Vegas

Alle Cirque du Soleil shows in Las Vegas op een rijtje:

Cirque du Soleil showLocatie
Believe (Criss Angel)Luxor Hotel
KaMGM Grand Hotel
Love (The Beatles)Mirage Hotel
MystereTreasure Island Hotel
“O”Bellagio Hotel
One (Michael Jackson)Mandalay Bay Hotel
ZarkanaARIA Hotel
ZumanityNew York New York Hotel

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store