Cirque du Soleil Love tickets

Koop tickets nu
show_love

Koop uw Cirque du Soleil Love tickets voordat u naar Las Vegas gaat. U kunt uw theaterkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld bespaart. Sinds 2006 is ‘Love’ al een vast onderdeel van het Cirque du Soleil theaterspektakel. In het theater van The Mirage barst het entertainment los in de sfeer van de Beatles muziek. Zowel oude klassiekers als minder bekende liedjes komen voor in de show en er worden slechts originele opnames gebruikt van de Beatles.

Koop uw tickets voor Cirque du Soleil Love (The Beatles) hier

Buitengewone Stunts

De acrobatiek en de sportieve bewegingen van de acteurs en acrobaten zijn verbluffend. Ze springen en hangen van hier naar daar en alles op de maat van de prachtige Beatles muziek. Cirque du Soleil Love brengt een ervaring naar boven die haast niet te beschrijven is. Het is heerlijk om de muziek van de Beatles weer terug te horen. Ook voor diegene die geen Beatles fan is, die kan ontzettend genieten van het samenspel tussen acteurs en acrobaten en de muziek. Alles is zo perfect op elkaar afgestemd wat het wonderbaarlijk maakt om het Cirque du Soleil Love te bekijken.

Houdt u van dans, acrobatiek, visuele effecten en muziek die daar perfect bij past? Dan is de Love show niet te missen. Dominic Champagne, de directeur van de show, noemt het spektakel een rock ‘n’ roll gedicht. De gehele geschiedenis van de Beatles muziek wordt doorlopen via ongeveer dertig nummers. Ook komen politieke toestanden en trends uit de jaren zestig naar voren.

Beatles LOVE in Las Vegas Beatles LOVE Cirque du Soleil

Klassiekers van The Beatles

Er komen vele bekende hits naar voren in de Love show, maar er zullen niet alleen de meest populaire hits van de Beatles te horen zijn. Zo begint de show met één van hun laatste nummers, ‘Get Back’, op hun afscheidsconcert en flitst het spektakel daarna terug naar de tijd waarin zij nog kinderen waren.

De show Love komt niet alleen neer op de muziek van de Beatles en acrobatische kunstjes. De makers en bedenkers van de show hebben ook gekozen voor dans uit deze tijd. Zo zult u ook street- en breakdance tegenkomen en worden er extreme sporten uitgeoefend. Zo krijgt Cirque du Soleil Love een mix van historie en het heden en is het een beleving voor iedere kijker.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is vijf jaar
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: The Mirage

Koop uw tickets voor Cirque du Soleil Love (The Beatles) hier

Wilt u liever naar een ander Cirque du Soleil show? 

Cirque du Soleil Beatles LOVE LOVE Beatles in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: