Cirque du Soleil “O”

show_o

arrow-right-kleinKoop direct voordelig online kaartjes voor de Cirque du Soleil show “O”

Het tot ‘O Theatre’ omgedoopte theater van het Bellagio hotel is de thuishaven van één van de meest spectaculaire shows ter wereld: ‘O’ van Cirque du Soleil. Wij hebben de show zelf meerdere malen gezien en eigenlijk is het niet te beschrijven hoe goed deze in elkaar zit. Hier moet u niet (alleen) over lezen, dit moet u gewoon beleven!

Het podium van het O Theatre verandert gedurende de show continu. Op de meeste momenten bevat deze een enorm zwembad, dat tijdens de show van vorm en diepte lijkt te veranderen. Op andere momenten wordt er op het podium gespeeld waarbij het water weer uit het zicht is. Het is duidelijk dat bij de totstandkoming van ‘O’ de beste theatermakers ter wereld betrokken zijn geweest. U valt van de ene verbazing in de andere.

Las Vegas show O van Cirque du Soleil show O van Cirque du Soleil in Las Vegas

De naam van de show komt voort uit het Franse eau, dat als ‘O’ wordt uitgesproken en water betekent. Water is dan ook de rode draad in de show. U ziet fantastische synchroonzwemmers, spectaculaire stunts van een metershoge duikplank, acrobaten en nog veel meer. Door de prachtige muziek wordt er een romantische sfeer neergezet, maar er is ook ruimte voor subtiele humor. Al met al is het een adembenemende beleving!

Bekijk hieronder een voorproefje van de show:

Tijden
De show wordt van woensdag t/m zondag twee keer per dag opgevoerd: om 19:30 en om 22:00. Op maandag en dinsdag zijn er geen shows. De show duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Wilt u deze show met kinderen bezoeken? Let dan op: kinderen onder de 5 jaar worden niet toegelaten, kinderen onder de 18 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

Prijzen
De ticketprijzen voor Cirque du Soleil’s ‘O’ variëren: de beste tickets kosten omgerekend van dollar naar euro zo’n 125 euro en daaronder zijn er tickets voor € 104, € 90 en € 80. In die laatste categorie heeft u beperkt zicht, wat naar onze mening zonde is bij zo’n geweldige show. De show is dus behoorlijk prijzig, maar het geld ook echt waard.

Boek tickets online
De beste shows in Las Vegas, waar O zeker bij hoort, zijn vaak uitverkocht. U kunt dus het beste van tevoren thuis uw tickets al boeken. Vaak zijn er ook speciale acties waardoor u met korting de ‘O’ show kunt gaan bekijken. Heel veel plezier!

arrow-right-kleinVoor meer informatie en het online kopen van tickets voor Cirque du Soleil “O”, klikt u hier!

 

Cirque du Soleil O in Las Vegas O Cirque du Soleil in Las Vegas

Alle Cirque du Soleil shows in Las Vegas op een rijtje:

Cirque du Soleil showLocatie
Believe (Criss Angel)Luxor Hotel
KaMGM Grand Hotel
Love (The Beatles)Mirage Hotel
MystereTreasure Island Hotel
“O”Bellagio Hotel
One (Michael Jackson)Mandalay Bay Hotel
ZarkanaARIA Hotel
ZumanityNew York New York Hotel

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store