Cirque du Soleil Mystère

show_mystere

arrow-right-kleinKoop direct voordelig online kaartjes voor de Cirque du Soleil Mystère

Mystère, be part of the dream!

Op zoek naar een uniek avondje uit in één van de vele theaters aan de Las Vegas Strip? Bezoek dan Cirque du Soleils Mystère in het Treasure Island Hotel aan de Las Vegas Strip!

Mystère, het leven is een mysterie

Mystère is een typische Cirque du Soleil show, met een mix van eigenaardige circuskunsten en ondenkbaar entertainment. Deze show was de allereerste van Cirque du Soleil in het bruisende Las Vegas en draait al sinds 1993 in het Treasure Island Hotel. Mystère is inmiddels maar liefst acht keer bekroond tot ‘Beste Show’ door het Las Vegas Review Journal.

Mystère laat, met behulp van 72 artiesten, zien dat het leven zelf een mysterie is. De artiesten bestaan uit dansers, zangers, musici en acrobaten, die tezamen allerlei onderdelen van het leven uitbeelden. Van spermatoïden en wedergeboorte, tot het streven naar geluk. U waant zich tijdens deze show in een droomwereld, waar al uw fantasieën werkelijkheid worden. Geniet van Japanse drums, clowns, ongekend trampoline springen, Chinese paaldansers en trapeze zwaaien. De kleurrijke decors en de bijzondere kostuums versterken het gevoel van een droomwereld. De live muziek, van rock tot soul en van Keltisch tot Afrikaans, maakt Mystère bovendien een lust voor het oor. Deze show vol passie, schoonheid, precisie en kracht, is een bijzondere belevenis voor het hele gezin!

The Chicago Tribune over Mystère: “One of the most innovative and exciting shows to be seen anywhere.”

Bekijk hieronder de ‘trailer’ van de show:

Praktische Informatie

Plaats en tijden van Mystère

Cirque du Soleils Mystère speelt al bijna twintig jaar in het Treasure Island Hotel (‘TI’) aan de beroemde Las Vegas Boulevard. Deze 90-minuten durende show speelt elke dag om 19.00 uur en om 21.30 uur, behalve op woensdag en donderdag. Er is geen minimumleeftijd voor Mystère, maar voor hele jonge kinderen is het mogelijk te intens.

Prijzen en tickets voor Mystère

De tickets voor Mystère van Cirque du Soleil variëren van €60,- tot €75,-. Eenmaal in Las Vegas zijn er vaak geen tickets meer beschikbaar voor de shows. Boek uw tickets voor Mystère daarom van tevoren thuis via internet. Alvast veel plezier bij Mystère!

arrow-right-kleinVoor meer info en het online kopen van tickets voor Cirque du Soleil Mystère, klik hier!

 

Alle Cirque du Soleil shows in Las Vegas op een rijtje:

Cirque du Soleil showLocatie
Believe (Criss Angel)Luxor Hotel
KaMGM Grand Hotel
Love (The Beatles)Mirage Hotel
MystereTreasure Island Hotel
“O”Bellagio Hotel
One (Michael Jackson)Mandalay Bay Hotel
ZarkanaARIA Hotel
ZumanityNew York New York Hotel

 

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store