Cirque du Soleil MINDFREAK (Criss Angel) tickets

Koop tickets nu
Cirque du Soleil MINDFREAK Tickets

U kunt makkelijk aan uw Cirque du Soleil MINDFREAK (Criss Angel) tickets komen voordat u naar Las Vegas gaat. Koop uw theatertickets online, om tijd en geld te besparen. ‘MINDFREAK’ is de passende naam van deze show van Cirque du Soleil. Ik heb de show zelf een aantal keren gezien en het bekende motto ‘Zien is geloven’ gaat in dit geval zeker op. U moet dit spektakel met eigen ogen gezien hebben om te kunnen geloven wat zich op dat podium afspeelt! De show speelt zich af in het Luxor Hotel.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier de andere shows

Illusionist Criss Angel

Ervaar gedurende de voorstelling Cirque du Soleil MINDFREAK in Las Vegas het resultaat van een unieke samenwerking tussen Cirque du Soleil en illusionist Criss Angel. Criss Angel is onlangs uitgeroepen tot Illusionist van de Eeuw. Hij brengt een ongelooflijk arsenaal aan magische prestaties die de toeschouwers achterlaat in een toestand van verbijstering, fascinatie en ontzag. Cirque du Soleil MINDFREAK duurt 90 minuten en omvat een aantal hoogst verbazingwekkende illusies. De acts zijn losjes gebaseerd op de stunts van Harry Houdini. Deze legendarische goochelaar en boeienkoning verbaasde onze overgrootouders honderd jaar geleden met zijn bloedstollende optredens. Het is duidelijk dat voor de totstandkoming van Cirque du Soleil MINDFREAK ’s werelds beste theatermakers aan het werk zijn geweest. U weet gewoonweg niet wat u ziet!

Zwarte humor

Cirque du Soleil MINDFREAK combineert Criss Angel’s illusies en podiumpresentatie met de flair en artisticiteit van Cirque du Soleil. Bijzonder is de voortdurende interactie tussen Criss Angel en het publiek. Zijn vier klungelige assistenten Maestro, Luigi, Slim en Lars geven telkens een verrassende wending aan de stunts van hun meester. U kunt veel zwarte humor verwachten. De ambiance doet denken aan ouderwetse circussen en kermissen. De sfeer in de zaal is donker met gotische elementen. Dit morbide accent geeft de show een extra lading. U zult zien dat u binnen de kortste keren op het puntje van uw stoel zit!

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is vijf jaar
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: Luxor Hotel

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: