Cirque du Soleil KÀ

show_ka

arrow-right-kleinKoop direct voordelig online kaartjes voor Cirque du Soleil KÀ

Op zoek naar een unieke Las Vegas ervaring? Bezoek de voorstelling ‘KÀ’ van Cirque du Soleil in het grootste hotel van de Verenigde Staten: het MGM Grand aan de Las Vegas Strip. You can see it. You can experience it. But you won’t believe it.

‘KÀ’ biedt u een ongekende theaterervaring. Met behulp van acrobatiek, vechtsporten, multimedia, capoeira, vuur en innovatief poppenspel, vertelt ‘KÀ’ het verhaal van een tweeling. Deze broer en zus beginnen aan een zoektocht naar hun gezamenlijke lot. Tijdens de reis worden ze geconfronteerd met diverse karakters en gebeurtenissen, die goed en kwaad uitbeelden. Het is een reis vol tegenslagen, waarbij gevaar loert op iedere hoek.

Culturele Diversiteit

Ruim tachtig artiesten van over de hele wereld, brengen dit verhaal tot leven. Cirque du Soleil liet zich voor de voorstelling ‘KÀ’ inspireren door diverse culturen. Dit komt terug in de decors, de kostuums en de muziek. Doordat in elke stoel van het theater speakers zijn ingebouwd, beleeft u de voorstelling bovendien zeer intens. ‘KÀ’ is overigens de eerste show van Cirque du Soleil waarin echt een verhaal wordt verteld, in tegenstelling tot de meer abstracte voorgangers van Cirque du Soleil.

 ‘KÀ’ is een heroïsche reis langs liefde en conflicten. Laat u verrassen door deze spectaculaire show van Cirque du Soleil! Een bezoek aan een show van deze grootte is immers een mustdo als u in Las Vegas bent. Al meer dan een miljoen mensen zagen ‘KÀ’. Bent u de volgende?

The Los Angeles Times over ‘KÀ’: “It may well be the most lavish production in the history of Western theater. It is surely the most technologically advanced.”

Een kleine video preview:

Praktische Informatie

Tijden

De voorstelling ‘KÀ’ van Cirque du Soleil is te zien in het theater van het MGM Grand Hotel/Casino. De speeltijden zijn van dinsdag t/m zaterdag om 19:00 uur en 21:30 uur. De voorstelling duurt ongeveer 90 minuten. Op zondag en maandag zijn er geen voorstellingen.

Kinderen onder de 5 jaar worden niet toegelaten. Kinderen onder de 18 jaar alleen onder toezicht van een volwassene. De voorstelling is rolstoeltoegankelijk.

Prijzen

De ticketprijzen voor Cirque du Soleils ‘KÀ’ in het MGM Grand variëren tussen van € 70,- tot € 110,-, afhankelijk van de plaats en het zicht.

Boek uw tickets online

Boek uw tickets van tevoren online. Eenmaal in Las Vegas zijn de voorstellingen meestal al uitverkocht.

arrow-right-kleinVoor tickets of meer informatie over ‘Cirque du Soleil – Ka’, klik je hier.

 

Alle Cirque du Soleil shows in Las Vegas op een rijtje:

Cirque du Soleil showLocatie
Believe (Criss Angel)Luxor Hotel
KaMGM Grand Hotel
Love (The Beatles)Mirage Hotel
MystereTreasure Island Hotel
“O”Bellagio Hotel
One (Michael Jackson)Mandalay Bay Hotel
ZarkanaARIA Hotel
ZumanityNew York New York Hotel

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store