Cirque du Soleil Believe (Criss Angel)

show_believe

arrow-right-kleinKoop direct voordelig online kaartjes voor Cirque du Soleil Believe (Criss Angel)

Cirque du Soleil Believe: magie in Las Vegas

‘Believe’ is de passende naam van deze show van Cirque du Soleil. Wij hebben de show zelf een aantal keren gezien en het bekende motto ‘Zien is geloven’ gaat in dit geval zeker op. Je moet dit spektakel met eigen ogen gezien hebben om te kunnen geloven wat zich op dat podium afspeelt!

Cirque du Soleil Believe: magie in Las Vegas

Ervaar gedurende de voorstelling Cirque du Soleil Believe in Las Vegas het resultaat van een unieke samenwerking tussen Cirque du Soleil en illusionist Criss Angel. Criss Angel is onlangs uitgeroepen tot Illusionist van de Eeuw. Hij brengt een ongelooflijk arsenaal aan magische prestaties die de toeschouwers achterlaat in een toestand van verbijstering, fascinatie en ontzag. Cirque du Soleil Believe duurt 90 minuten en omvat een aantal hoogst verbazingwekkende illusies. De acts zijn losjes gebaseerd op de stunts van Harry Houdini. Deze legendarische goochelaar en boeienkoning verbaasde onze overgrootouders honderd jaar geleden met zijn bloedstollende optredens. Het is duidelijk dat voor de totstandkoming van Cirque du Soleil Believe ’s werelds beste theatermakers aan het werk zijn geweest. Je weet gewoonweg niet wat u ziet!

Cirque du Soleil Believe combineert Criss Angel’s illusies en podiumpresentatie met de flair en artisticiteit van Cirque du Soleil. Bijzonder is de voortdurende interactie tussen Criss Angel en het publiek. Zijn vier klungelige assistenten Maestro, Luigi, Slim en Lars geven telkens een verrassende wending aan de stunts van hun meester. Je kunt veel zwarte humor verwachten. De ambiance doet denken aan ouderwetse circussen en kermissen. De sfeer in de zaal is donker met gotische elementen. Dit morbide accent geeft de show een extra lading. Je zult zien dat u binnen de kortste keren op het puntje van uw stoel zit!

Criss Angel Believe in Las Vegas Cirque Du Soleil Believe Criss Angel

Praktische Informatie

Toegang en tijden

Bij een show van grote klasse hoort een toplocatie: het Luxor Hotel & Casino in Las Vegas. Van dinsdag tot en met zaterdag is de voorstelling twee keer per dag te zien: om 19.30 en om 22.00. De show duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. Op zondag en maandag zijn er geen shows. Kinderen onder de 5 jaar hebben geen toegang. Kinderen onder de 18 jaar mogen alleen in gezelschap van een volwassene naar binnen.

Prijzen

De ticketprijzen voor Cirque du Soleil Believe variëren. De beste plaatsen kosten €108,-. Er zijn ook tickets te koop voor €89,- en €77,-. De laagst geprijsde plaatsen bieden slechts een beperkt zicht op het toneel. Dat is jammer, omdat de show het geld echt waard is. Daarom adviseren wij je de beste tickets te bestellen.

Boek uw tickets online

Cirque du Soleil Believe is op dit moment een van de populairste shows in Las Vegas. Het is daarom goed mogelijk dat de show al is uitverkocht op het moment dat je in Las Vegas aangekomen bent. Om teleurstelling te voorkomen, kun je dus het beste van tevoren online je tickets boeken. Let ook op speciale acties die korting geven op je bezoek aan Cirque du Soleil Believe. Heel veel plezier!

arrow-right-kleinVoor meer informatie en tickets voor Cirque du Soleil Believe klik je hier!

Alle Cirque du Soleil shows in Las Vegas op een rijtje:

Cirque du Soleil showLocatie
Believe (Criss Angel)Luxor Hotel
KaMGM Grand Hotel
Love (The Beatles)Mirage Hotel
MystereTreasure Island Hotel
“O”Bellagio Hotel
One (Michael Jackson)Mandalay Bay Hotel
ZarkanaARIA Hotel
ZumanityNew York New York Hotel

Criss Angel Believe Cirque du Soleil

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store