Céline Dion in Las Vegas Tickets

Koop tickets nu
Celine Dion in Las Vegas Tickets

Koop uw Céline Dion in Las Vegas tickets voordat u vertrekt. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig. Zangeres Céline Dion speelt in het Colosseum: een show die u niet wilt missen. De best verkopende vrouwelijke artiest in de geschiedenis geeft een krachtige show met al haar grootste hits en verrassende covers, van Journey tot Janis Ian. De Colosseum-show van Céline wordt niet zonder reden de show van alle shows en het grootste evenement van Las Vegas sinds Elvis Presley genoemd. Met 31 muzikanten, bestaande uit orkest en band, brengt Celine Dion haar hart en ziel opnieuw over naar het publiek van Las Vegas.

Koop hier Céline Dion tickets

Liever een ander show?
Bekijk hier alle andere opties

Tickets voor Céline Dion in Las Vegas

De nieuwe Las Vegas-show van Céline Dion gaat samen met verbluffende achtergrondvisuals die speciaal zijn ontworpen voor het Colosseum. Een prachtig onderdeel van de show bevat een akoestische versie van enkele van haar grootste hits. Bent u één van haar hardcore fans, dan is het een geschenk om naar deze nummers te luisteren. Eén ding is zeker, ze kent haar publiek en het publiek houdt van haar. Tussen al haar grootste hits, deelt ze herinneringen aan haar carrière en maakt ze constant grapjes over zichzelf. Ze praat met het publiek, waardoor de show authentiek aanvoelt en het geheel een meer persoonlijke ervaring wordt.

Krachtige stem en nummerselectie

Céline is vooral zeer toegewijd aan haar overleden echtgenoot René Angélil. “Je wilt geen eendagsvlieg zijn”, is wat hij ooit tegen haar zei “Je wilt een carrière”. En dit juweel van een show is alleen maar een eerbetoon aan haar fantastische carrière. Het hotel mag Caesars Palace heten, maar het Colosseum is van Céline. Met haar krachtige stem en nummerselectie laat ze het podium daveren. Haar show overtreft ieders verwachtingen en maakt van elke niet-fan een grote fan. Als er maar één show is die u van plan bent om te zien in Vegas, zorg dan dat het de verrassende en spectaculaire show van Céline wordt! Als u in Caesars Palace verblijft, dan hoeft u enkel van uw hotelkamer naar het Colosseum, makkelijker kan het niet.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is twee jaar
  • Duur: ongeveer 90 minuten
  • Locatie: Caesars Palace Hotel

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: