Blue Man Group

Blue Man Group Vegas

Blue Man Group show in Las Vegas
Blue Man Group is een populair entertainmentgezelschap uit de Verenigde Staten dat over de hele wereld shows geeft. In hun thuisland staan ze al enkele jaren met groot succes in Las Vegas. Op de eigenzinnige show die Blue Man Group momenteel in Las Vegas opvoert is geen eenduidige omschrijving van toepassing. Het is een muzikaal festijn gecombineerd met een aaneenschakeling van humor en practical jokes. Dit alles is aanstekelijk verpakt in een verbluffende visuele mix van technologie en verbeeldingskracht. Volledig blauw geverfd weten de drie mannen van Blue Man Group avond aan avond het publiek in Las Vegas te boeien en te verwonderen. Ze nemen de vaak uitverkochte zaal mee in een spectaculaire en unieke show die intens en interactief is, en die je vooral gezien moet hebben.

Met zijn allesomvattende show weet Blue Man Group zowel kinderen als volwassenen urenlang te boeien. Kinderen worden vooral aangesproken door de blauwgeverfde groepsleden en het spektakel dat de kleuren en de lichteffecten bieden, terwijl voor volwassenen de subtiele humor, de onverbloemde satire en het spitsvondige commentaar op de moderne samenleving voor een amusante en plezierige avond met veel punten van herkenning zorgen. Dankzij de multimediale aanpak van de shows weet Blue Man Group de aandacht van jong en oud vast te houden. Hoewel hun adembenemende productie voor veel leeftijdsgroepen interessant is, is het niet aan te raden om kinderen jonger dan vijf jaar naar een show van Blue Man Group mee te nemen.

Blue Man Group at Monte Carlo Las Vegas Blue Man Group in Las Vegas Monte Carlo

Tijden en prijzen
Blue Man Group voert zijn show in Las Vegas sinds de zomer van 2013 in het theater van het Monte Carlo Resort (voorheen was de show te zien in het Venetian Hotel) op, twee keer per avond. De eerste show begint om 19.00 uur en de tweede om 21.30 uur. U kunt zitplaatsen naar keuze reserveren. Met de goedkope tickets in de rode zone kunt u de show van Blue Man Group vooraan voor het podium meemaken. Houd er wel rekening mee dat tijdens de interactieve show verf en andere niet-giftige stoffen de eerste vijf rijen kunnen bereiken. Het publiek op deze rijen krijgt dan ook poncho’s uitgereikt om de kleding te beschermen. Achter de voorste rijen bevindt zich de blauwe zone, waarvandaan u een uitstekend zicht op het podium heeft. De ticketprijs voor de rode zone bedraagt 83 euro en voor de blauwe zone 118 euro.

Tickets kopen
Uw tickets voor de show van Blue Man Group in Las Vegas kunt u eenvoudig online bestellen door de gewenste datum en het aantal benodigde entreebewijzen aan te geven. Na uw aankoop krijgt u een bevestiging per e-mail met een link naar de coupon die toegang geeft tot de zaal. Realiseert u zich alstublieft wel dat uw aankoop onherroepelijk is en dat u geen recht heeft op restitutie als u de tickets wilt annuleren.

Bekijk hier meer informatie over de Blue Man Group en koop direct kaartjes.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store