Bezienswaardigheden Las Vegas

Je bent van plan om naar Las Vegas te gaan of hebt de reis zelfs al geboekt? Dan is het verstandig om van tevoren al een beetje te kijken wat je allemaal kunt doen in Las Vegas. De stad is erg overweldigend en er is voldoende te zien en te doen, maar wanneer je totaal onvoorbereid aankomt, kan de hele drukte soms ook verlammend werken. Nergens voor nodig!

Wat wij je aanraden om te gaan doen, hangt erg af van hoeveel tijd je hebt in Las Vegas, hoeveel geld je wilt besteden en natuurlijk van je persoonlijke smaak en interesses. Onze site doorspitten en op basis daarvan je eigen plan maken, is het beste advies dat we kunnen geven. Toch zijn er een aantal dingen die je volgens ons in ieder geval niet mag missen:

Bekijk een aantal gratis bezienswaardigheden in Las Vegas
Voor het eerst in Vegas? De eerste dag in Las Vegas raden we aan om gewoon lekker de Strip af te wandelen en een aantal mooie hotels te bekijken. Hotels als Luxor, Bellagio en Venetian zijn absoluut de moeite waard om van buiten en binnen te bekijken. Een taxi-ritje naar the Sign (het bekende welkomstbord van Las Vegas) voor een toeristische foto is een must do. Loop na het eten ook zeker even langs de fonteinen bij het Bellagio en wacht tot de muziek begint te spelen en de fonteinen beginnen te ‘dansen’ (’s avonds is dit elk kwartier).

Bezoek een show van Cirque du Soleil
Zoals alles in Las Vegas zijn ook de shows groot/groter/grootst. Onze absolute favoriet is “O” van Cirque du Soleil. Hou je wat minder van dit soort spectaculaire shows maar wil je wel een avondje uit? Las Vegas biedt ook vele comedyshows, muzikale optredens en bioscopen.

Ga shoppen in Las Vegas
Zeker voor de dames is dit een optie die niet gemist mag worden. Bezoek de meest luxe shops of scoor goedkope merkkleding in een outlet.

Maak een helicoptervlucht over de Las Vegas Strip
Een helikopervlucht over alle immense hotels zul je niet snel vergeten. En het is wellicht voordeliger dan je denkt.

Bezoek de Grand Canyon
Zeker als je wat meer tijd hebt, is het de moeite waard om een (dag)trip naar de Grand Canyon te plannen. Helikopterfan? Het is ook mogelijk om een helikoptervlucht over/naar de Grand Canyon te maken.

Stripclubs in Las Vegas
Waar moet je zijn en hoe gaat het in z’n werk?

Tot slot: Waag een klein gokje
Je bent immers in de gokhoofdstad van de wereld! Er zijn in de meeste casino’s kasten waar je al voor 1 cent per draai kunt spelen. Zelf vinden wij het erg leuk om in Las Vegas te pokeren of op een (low limit) blackjack tafel aan te schuiven. Je kunt lekker spelen terwijl je geniet van een drankje (gratis, je betaalt alleen $1 fooi per drankje) en maakt vaak nog een praatje met de dealer of je medespelers. Waarschuwing: Speel met mate. Zet geen geld in waarvan je het niet kunt veroorloven om te verliezen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store